Annons

Annons


Bananglassar toppade med Choklad, Kokos, Havssalt & Nektarinströssel!

För att göra de här glassarna behövs bananer, glasspinnar och valfri topping! Så otroligt enkelt och blir så himla gott!
Dela bananerna och sätt i en glasspinne. Lägg dem på ett fat och sätt in i frysen. Toppa sedan bananglassarna med exempelvis smält choklad, havssalt, kokos, nötter, frystorkade bär eller bärpulver.
Jag klippte Nektarinremmar i små bitar till ett supersmarrigt nektarinströssel men det fungerar lika bra att klippa exempelvis torkad mango i små bitar också.

Annons

Bananglassar med smält Choklad, Kokos & Nektarinströssel - Evelinas Ekologiska

Fler Glassrecept:
Isglass på Kokosvatten, Frukt & Bär
Krämig Chokladglass på Avokado & Banan
Glass med Citron & Ingefära
Cashewglass med Chokladtäcke
Havtornsglass

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINA



Laddar