Annons

Annons


Chokladpudding med Chiafrön

Det här är en sådan chokladpudding som både passar till dessert, mellanmål eller frukost. Kokosmjölken gör att puddingen får en gräddig smak och chiafröna ger den härliga, krämiga konsistensen.
Om du ska servera chokladpuddingen till dessert så kan jag tipsa om att toppa den med kokosgrädde, hackad choklad, rostade nötter och varma hallon. Till frukost eller mellanmål så är det gott att toppa med frysta bär och skivad banan.

Annons

Chokladpudding med Chiafrön - Evelinas Ekologiska

Chokladpudding med Chiafrön (2 portioner)
3 deciliter Kokosmjölk (1,2 Cup)
3 msk Kakao
2 1/2 msk Chiafrön
1/2 – 1 msk Agavesirap eller Honung
1/2 tsk Äkta Vaniljpulver

Gör så här:
Mixa samman ingredienserna och sätt in chokladpuddingen i kylskåpet i ca 30 minuter eller tills den tjocknat i konsistensen. Smaka av chokladpuddingen och blanda i mer sötning, kakao eller kokosmjölk efter smak. Om chokladpuddingen känns lös i konsistensen är det bara att blanda i lite mer chiafrön och är den för fast i konsistensen så är det bara att röra i lite mer kokosmjölk.

LÄS OCKSÅ


2 kommentarer

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINA



Laddar