Annons

Annons


En grymt bra hudkräm jag använder varje dag

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Den här hudkrämen har jag använt i flera år nu och jag slutar aldrig förvånas över hur himla bra den är. Jag använder den som handkräm, på armbågarna, på nagelbanden, som läppbalsam och ibland smörjer jag ett tunt lager i ansiktet.
Den här universalkrämen har en tjock konsistensen och är läkande, lugnande och mjukgörande. Den innehåller bland annat vegetabiliska oljor, ullfett och bivax samt extrakt från styvmorsviol, ringblomma och kamomill. Jag älskar den citrusaktiga doften ♥

Annons

Skin Food - Evelinas Ekologiska

Det är alltså denna grymma universalkräm jag pratar om: Weleda Skin Food

Skin Food lugnar och vårdar huden och är en sådan kräm jag alltid måste ha hemma. Då den är riktigt dryg så räcker en tub länge. Ofta knycklar jag ihop tuben helt mot slutet då jag vill få ut varenda liten droppe.
Tips! Jag tycker att sminket sitter bättre när jag duttat på ett tunt lager med Skin Food innan jag applicerar min mineralfoundation.

Läs mer:

5 Ekoprodukter jag inte kan vara utan

Ekologiskt och naturligt smink – 8 favoritprodukter

Festsminkning med naturligt smink

Ekologiska hudvårdsprodukter från ICA

Inlägget innehåller affiliatelänkar

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar