Annons

Annons


Kanelpannkakor med Fikon, Lingon, Grädde, Hasselnötter + Honung!

Glutenfria Pannkakor med Kanel, Lingon, Fikon, Grädde, Hasselnötter & Honung - Evelinas Ekologiska
Glutenfria pannkakor med juliga smaker och tillbehör! Pannkakorna är gjorda med Ewalies Glutenfria & Ekologiska Pannkaksmix (det går även att göra Crepes & Våfflor med den). Mixen innehåller bland annat: Fullkornsrismjöl, Hirsfullkornsmjöl, Bovetefullkornsmjöl, Teffullkornsmjöl, Bakpulver och Havssalt. Den finns att köpa både i mataffärer och i hälsobutiker, se alla köpställen HÄR.
Pannkakorna blir riktigt frasiga i kanterna och det blev supergott med kanel i smeten. Bästa, lyxiga helgfrukosten enligt mig Se receptet här nedan!

Annons

Glutenfria Kanelpannkakor
1 3/4 dl Ewalie Pannkaksmix (Glutenfri & Ekologisk)
3 dl Valfri Mjölk
2 st Ägg
75 g Smör eller 30 g Kokosolja
1 – 1 1/2 tsk Kanel

Blanda samman pannkaksmixen med kanel i en bunke. Smält smöret eller kokosoljan och vispa sedan ned i bunken med pannkaksmix tillsammans med ägg och mjölk. Stek pannkakorna i smör eller kokosolja och toppa dem sedan med vispad grädde, färska fikon, flytande honung, lingon och hackade hasselnötter. Så otroligt gott! Pudra eventuellt lite kanel på toppen också för extra mycket kanelsmak

Glutenfri Pannkaksmix Ewalie - Evelinas Ekologiska
Ett samarbete mellan Evelinas Ekologiska & Ewalie

LÄS OCKSÅ


4 kommentarer

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINA



Laddar