Annons

Annons


RAW HALLONBOLL

Hallonbollar som enkelt mixas ihop på några minuter och som dessutom smakar glass! Ja tack! Se receptet här nedan

Raw hallonbollar - Evelinas Ekologiska

Hallonbollar ca 15 st
100 g Naturella cashewnötter
2 deciliter Frysta hallon
1/4 tsk Äkta Vaniljpulver
1/2 – 1 msk Lönnsirap eller agavesirap
1 deciliter Riven kokos

Annons

Gör så här:
Mixa ihop ingredienserna i en matberedare. Forma bollarna hastigt och rulla dem i kokos eller mandelspån. Sätt in dem i frysen en kort stund om de hunnit bli för mjuka i konsistensen. Servera dem omedelbart och förvara dem sedan i frysen.

Tänk på! Lönnsirap är inte en helt rå produkt men används ofta i raw bakverk. Om du vill ha helt råa hallonbollar rekommenderar jag raw agavesirap. Ekologisk lönnsirap finns i större matbutiker eller hälsobutiker, min favorit kommer från Urtekram.

LÄS OCKSÅ


4 kommentarer

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINA



Laddar