Annons


Recept: GLUTENFRI UGNSPANNKAKA

Ugnspannkaka är ju den perfekta lunchen när matinspirationen tryter. Inget stekande och osande vid spisen och så är det ju helt galet gott. Speciellt med bär, grädde och honung till ♥ Se receptet på min glutenfria ugnspannkaka här nedan!

Annons

Glutenfri Ugnspannkaka - Evelinas Ekologiska

Glutenfri Ugnspannkaka
3 st Ägg
2 1/2 deciliter valfri Mjölk
1 nypa Salt
1/2 msk Rårörsocker (kan uteslutas)
1 deciliter Havremjöl
1/2 deciliter Majsmjöl
1/2 tsk Fiberhusk

Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader. Rör ihop de torra ingredienserna och vispa samman med ägg och mjölk.
Smörj ugnsformen (ca 28×20 cm) rikligt med smör och häll sedan i smeten (tips! lägg en bit smör i formen och sätt in formen i ugnen tills smöret smält). Grädda ugnspannkakan i cirka 20 minuter och låt den gärna ”stå till sig” i cirka 5-10 minuter innan den serveras.

LÄS OCKSÅ


6 kommentarer

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINA



Laddar