Annons

Annons


2 Favoriter – Ekologisk Parfymolja & Naturlig Ögonskugga

Ekologiska Parfymolja

Två favoriter i min necessär just nu är en ekologisk parfymolja från Organics by Sara och ögonskuggan Shiny Amber från Maria Åkerberg.

Jag har tidigare haft svårt att hitta någon eko-parfym som jag gillar.
För mig är det viktigt att parfymen inte doftar för skarpt eller för tungt. Så när jag provade att rolla lite av den här parfymoljan på handleden blev jag så glad! Den doftar precis så som jag vill att en parfym ska dofta, både sött och fräscht på samma gång (vanilj och citrus ♥).

Annons

Ögonskuggan har en varm, skimrande bronsfärg. Den passar till nästan allt tycker jag och jag använder den ofta. Stort plus också att den är väldigt dryg, så det behövs bara lite grann. Jag beställde ögonskuggan tidigare i somras tillsammans med två sminkfavoriter som jag skriver om här (highlighter och rouge från rms beauty).

Under den här kategorin finns fler blogginlägg med tips på eko/hållbara produkter
:
Ekologiska & Miljösnälla Produkter

Ögonskugga från Maria Åkerberg - Evelinas EKologiska

Evelinas Ekologiska finns även härInstagram (@evelinasekologiska), Bloglovin, Facebook & Pinterest

LÄS OCKSÅ


2 kommentarer

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar