Annons

Annons


5 Ekoprodukter jag inte kan vara utan

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Det finns ett gäng produkter som jag alltid vill ha i badrumsskåpet eller i necessären. I det här inlägget tipsar jag om några av mina absoluta favoriter!

Weleda granatäpple - Evelinas Ekologiska

Dagkräm Pomegranate och Nattkräm Pomegranate. De här två ansiktskrämerna från Weleda ger en massa fukt och så doftar de ljuvligt. De är rika på antioxidanter som skyddar huden och innehåller riktigt fina, vårdande oljor. Krämerna ska också vara sammansatta så att hudens fasthet och elasticitet förbättras.

Annons

Ekologiskt Läppglans RMS Beauty Lip2Cheek Smile - Evelinas Ekologiska

RMS Beauty Lip2Cheek: Rouge och läppglans i ett! Nyansen Smile är en skir korallrosa med 50-talskänsla (älskar färgen!).
Jag duttar på Lip2Cheek på kinderna och läpparna med hjälp fingrarna. Det behövs bara lite då det är en väldigt dryg produkt. Stort plus för de vårdande ingredienserna också.

Lavendelolja - Evelinas Ekologiska

Lavendelolja från Weleda ♥ Oljan som får mig att komma ner i varv på kvällarna. Bilden är från ett inlägg där jag delar med mig av mina 7 bästa tips för bättre sömn. Lavendeloljan på bilden är i gulligt miniformat från ett oljekit.
Här finns flaskan i sin rätta storlek: Lavender Relaxing Body Oil

Ekologiskt schampo och balsam John Masters Ogranics - Evelinas Ekologiska

Visst är Zinc & Sage Schampot riktigt bra men balsamet Citrus & Neroli Detangler klarar jag mig inte utan. Det är lätt att fördela i håret, tynger inte ned och ger fin volym. Det är nog det balsam som känns mest som ett ”vanligt” balsam av alla sorters balsam jag provat hittills.

Inlägget innehåller affiliatelänkar

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar