Annons

Annons


Ansiktsångbad med Rosmarin + Lermask

Att göra i ordning ett eget ansiktsångbad hemma i köket är riktigt enkelt! Jag kokar upp vatten, häller upp det i ett gammalt handfat (eller en värmetålig bunke) och blandar sedan i olika örter (jag tog lite färsk rosmarin, torkad lavendel och torkade rosenblad). Sedan är det bara att hänga en handduk över huvudet och huka sig över ansiktsångbadet. Jag brukar sitta vid köksbordet och ett tips är att sitta på en kudde eller dyna så att man kommer upp lite och kan sitta bekvämt.

Annons

Ansiktet ska rengöras innan och ångan från ansiktsångbadet ska kännas varm och behaglig och inte för het, då är det bara att blanda i lite kallvatten. Jag brukar ånga ansiktet i cirka 5-10 minuter och efteråt är det perfekt att lägga en ansiktsmask!
Jag lade en ansiktsmask med vit lera och lite gurkmeja. Se receptet på den vita lermasken här

Ansiktsångbad och ansiktsmask med vit lera - Evelinas Ekologiska

Fler recept och tips på olika hemmagjorda hudvårdsprodukter hittar ni här. Nu när hösten är här så känns det liksom extra mysigt att fixa i ordning hemmaspa och göra egna produkter tycker jag.

Har ni förresten önskemål på något blogginlägg inom kategorin ekologiska hudvårdsprodukter/hemmagjorda hudvårdsprodukter? Skriv gärna en kommentar nedan ♥

Höst - Evelinas Ekologiska

Evelinas Ekologiska finns även härInstagram (@evelinasekologiska), Bloglovin, Facebook & Pinterest

LÄS OCKSÅ


3 kommentarer

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar