Annons

Annons


Ansiktsmask med rasullera

Rasulleran är djuprengörande, detoxande, avlägsnar döda hudceller och tillför mineraler.
Jag tycker att huden känns renare, klarare och smidigare när jag lagt en ansiktsmask med rasullera och jag tycker även att rodnader lägger sig och att porerna förminskas.
Sedan några år tillbaka har jag i perioder använt rasullera/rhassoullera i ansiktsmasker eller som ansiktstvätt. Men då jag ofta provar nya produkter så blir det automatiskt att jag tar uppehåll från andra produkter och råvaror ibland.
Nu har jag hittat tillbaka till min älskade ansiktsmask med rasullera ♥ Se receptet här nedan!

Annons

Ansiktsmask med rasullera - Evelinas Ekologiska

Ansiktsmask med rasullera
1 msk Rasullera i pulverform (jag använde rassullera från Loelle)
1 1/2 msk Vatten (eller rosenblomshydrolat)
1/2 msk Honung (kan uteslutas)

Gör så här:
Rör samman vatten och honung i en liten skål. Tillsätt sedan rasulleran, lite i taget och rör hela tiden. Häll i mer vatten för ett tunnare konsistens och mer lerpulver för en tjockare konsistens. Lägg sedan ansiktsmasken på rengjord hud och låt den sitta i cirka 10 minuter. Skölj sedan med ljummet vatten och smörj in ansiktet med en ekologisk ansiktskräm.
Jag har rätt känslig hud som lätt kan bli lite torr så jag ser till att fukta ansiktsmasken då och då. Det gör jag genom att hälla lite vatten i en flaska med spraykork och duscha ansiktet när det behövs så att leran inte torkar för mycket och ansiktsmasken stramar.

Läs mer:

Peeling med bikarbonat och honung

Ekologiskt smink – Mina favoritprodukter

Ekologiska hudvårdsprodukter från ICA

Gör svalkande ögonpads med gurka

LÄS OCKSÅ


2 kommentarer

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar