Annons

Annons


Boosta huden och immunförsvaret med den här MORGONDRINKEN!

Efter en sommar med sol och bad behöver huden lite extra kärlek. Och nu när hösten snart är här så är det verkligen dags att boosta immunförsvaret. Här kommer ett recept på en liten morgondrink som innehåller massor med C-vitamin samt essentiella fettsyror som är viktiga för kroppen och ger mjuk hud. Läs mer om de olika ingredienserna och deras hälsoegenskaper längst ned!

Annons

Morgondrink på Havtorn, Linfröolja & Honung - Evelinas Ekologiska

Morgondrink med Havtorn & Linfröolja (1 st)
1 msk Havtornsjuice (råsaft)
1 msk Vatten
1 msk Linfröolja
1/2 tsk Raw Honung (kan uteslutas)

Gör så här: Blanda samman honungen, vattnet och havtornsjuicen (jag använde Weledas havtornsjuice/råsaft som brukar finnas i hälsobutiker). Rör tills honungen lösts upp och blanda till sist i linfröoljan.

Morgonshot som boostar huden och immunförsvaret - Evelinas Ekologiska

Havtorn: Små bär som är fullproppade med C-vitamin. Stödjer immunsystemet, bidrar till att skydda cellerna och hjälper till att minska trötthet.

Linfröolja: Innehåller fleromättade fettsyror som till exempel omega-3, omega-6 och omega-9. Läs om linfröoljans hälsoegenskaper här.

Honung: Innehåller vitaminer, mineraler och antioxidanter. Anses bland annat ha antiinflammatoriska egenskaper, motverka tillväxt av bakterier och virus samt vara bra mot förkylningar.


Evelinas Ekologiska finns även här
Instagram (@evelinasekologiska), Bloglovin, Facebook & Pinterest

LÄS OCKSÅ


2 kommentarer

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar