I ANNONSSAMARBETE MED ECOSPHERE

Ekologisk t-shirt i mjuk bomull

Tidigare i våras blev jag ambassadör för grymma butiken Ecosphere.se. Läs mer om det här!
Sedan en tid tillbaka så försöker jag att tänka till ordentligt innan jag gör ett nytt klädinköp. Jag ser efter i garderoben vad som redan finns och vad jag faktiskt använder.
Just bomullstoppar är något jag använder så gott som varje dag och då är det ju verkligen värt att investera i bra kvalitet och i ekologisk bomull.
En grå och en svart t-shirt är ett måste i min garderob. På bilden här nedan syns en grå t-shirt från Kowtow (finns i flera färger) som är sådär supermjuk och skön. Den är i en lite längre modell så jag brukar köra på instoppat och så rullar jag gärna upp ärmarna lite.

T-shirt ekologisk bomull - Evelinas Ekologiska

Kowtows Building Block V Tee är en v-ringad t-shirts med skruvade sidosömmar. Tillverkad av 100% certifierad ekologisk fair trade bomullsjersey. Kowtows bomull är certifierad enligt GOTS.

Nya Zeeländska Kowtow grundades på tanken att ingen som är medveten om vad som händer i världen skulle vilja sticka huvudet i sanden och bidra till världens slavhandelsekonomi. Eftersom dom gillar kläder bestämde de sig för att göra något åt det – resultatet blev Kowtow – certifierat fair trade och ekologiska kläder som är etiskt och hållbart tillverkade, från frö till plagg.

I samarbete med Ecosphere

LÄS OCKSÅ


Kommentera

SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar