Annons

Annons


EKOLOGISKA SNEAKERS

Inlägget presenteras i samarbete med Ecosphere

Vår och sneakers hör verkligen ihop tycker jag ♥ Det är nästan lika självklart som fågelkvitter, sopade gator och de första vårblommorna.
På bilderna här nedan ser du ett par grymt fina ekologiska sneakers från Ecosphere.se. Veja heter skomärket och modellen Esplar är en riktigt tidlös och klassisk sneaker i läder. Ovansidan är tillverkad av lågkromläder, och innersula i ekologisk & fairtrade bomull och naturgummi, liksom sulan som också är tillverkad av naturgummi.

Annons

Ekologiska sneakers från Ecosphere - Evelinas Ekologiska

Hos Ecosphere.se säljs enbart produkter av bra kvalitet som är tillverkade på ett sunt och etiskt sätt, gjorda av klimatsmarta material eller som bidrar till ett minskat slöseri av naturresurser. Ecosphere finns även som fysisk butik i Stockholm på Bergsunds Strand 32.
Och hörrni, jag är så himla glad att berätta att jag från och med nu är ambassadör för dem! Det betyder alltså att det blir fler blogginlägg om hållbart mode framöver. Hoppas ni är lika pepp på det som jag!

Jag försöker verkligen att tänka en gång extra innan jag inhandlar något nytt till garderoben. Jag går igenom mina kläder med jämna mellanrum för att hålla koll på vad som finns och skänker bort sådant som inte används. De senaste åren har jag blivit mycket bättre på att se vad jag faktiskt behöver och vad jag använder.
När det kommer till skor så satsar jag på bra kvalité och att det finns ett ekotänk i produktionen. Sedan tar jag hand om skorna så att de ska hålla länge och ”åldras” snyggt.

Sneakers Veja - Evelinas EkologiskaSneakers Veja - Evelinas Ekologiska

Läs mer:

Hållbart mode

Inlägget presenteras i samarbete med Ecosphere

LÄS OCKSÅ


2 kommentarer

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar