Annons

Annons


EKOLOGISKT & NATURLIGT SMINK – Mina 8 favoritprodukter!

Inlägget innehåller affiliatelänkar

I det här inlägget tipsar jag om mitt favoritsmink! Naturlig och ekologisk make-up som vårdar och skyddar huden.
Då och då får jag frågor här, på Instagram och Facebook om jag kan tipsa om något naturligt eller ekologiskt smink. Så det är verkligen på tiden att det här sminkinlägget kommer upp på bloggen! Nedan skriver jag vilka märken det är på produkterna, lite kort om vad de gör och inom parentes vilken nyans/färg jag har. Hoppas ni får några bra tips och om ni undrar något så är det bara att skriva en kommentar nedan

Annons

ekologiskt-smink-2

SMINK:

Mineral Foundation Lily Lolo (Barely Buff): Mineralfoundation med naturliga ingredienser och ett naturligt solskydd (SPF 15). Täpper inte till huden och låter huden andas. Kan appliceras i flera lager till önskad täckningsgrad.

Une Liner Volume Mascara (V01): Mascara som ger fin volym med ingredienser som har 100% naturligt ursprung.

RMS Beauty Un Cover-Up (11): Kan användas både som foundation och concealer. Återfuktar, boostar huden med ekologiska oljor, smälter lätt in i huden, ger ett jämnt resultat och fin lyster.

Lily Lolo Finishing Powder (Translucent Silk): Mjukt och lätt mineralpuder med en naturlig formula. Fixerar sminket och minimerar fina linjer.

Lily Lolo Läppstift (Parisian Pink): Naturligt läppstift med en krämig konsistens. Innehåller bland annat E-vitamin, rosmarinextrakt, jojobaolja och bivax som skyddar och vårdar läpparna.

c/o Naturkosmetik Rouge (Gammelrosa): Matt mineralrouge gjort på naturliga råvaror.

c/o Naturkosmetik Rouge (Nyponros): Naturligt mineralrouge som skimrar.

c/o Naturkometik Ögonskugga (Kakao): Naturlig ögonskugga som passar bra till ögonbrynen. Kan också blandas ut med lite vatten och användas som eyeliner.

SMINKBORSTAR:

Lily Lolo Kabukiborste ”Baby Buki Brush”: Kabukiborsten används för att applicera mineralfoundation med. Borsten finns också i större storlekar.
Lily Lolo ”Angled Brow & Spoolie Brush”: Perfekt pensel och borste till brynen.
Ecotools Stor Puderborste: Mjuk, stor borste till mineralpudret.
Ecotools Concealerborste: Mindre concealerborste som passar bra att applicera RMS Beauty med. Exempelvis under ögonen.
Ecotools Rougeborste: Mjuk borste att applicera rouge med (ej i bild).

SÅ SMINKAR JAG MIG:

Först tar jag på mineralfoundation med kabukiborsten. Sedan duttar jag försiktigt på concealer (RMS Un cover-up) under ögonen med concealerborsten samt lite som highlighter. Därefter borstar jag på puder över hela ansiktet och tar på rouge ”Gammelrosa” och lite rouge ”Nyponros” ovanpå. Sedan målar jag ögonbrynen med ögonskuggan, böjer upp ögonfransarna, tar på ett tunt lager mascara och till sist läppstift.

Har ni något ekologiskt favoritsmink? Tipsa mig gärna i en kommentar nedan.

Läs mer:
Ekologisk highlighter och läppglans från RMS Beauty
Ekologisk parfym och naturlig ögonskugga

Ekosmink / Ekologisk Makeup

Inlägget innehåller affiliatelänkar

LÄS OCKSÅ


7 kommentarer

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar