Annons

Annons


EN LÖRDAG: Skogspromenad, Gigantiska blåbär & Kaffe i solen

Idag har det varit mulet och disigt hela dagen. Perfekt söndagsväder då jag haft en del jobb att ta itu med framför datorn. I soffan ligger Elsie och sover och jag har just gjort en mugg med rykande, grönt te. Nu är jag inne i en period när jag är tokig i grönt te, det är ju så himla gott. Och jag tycker att det är mysigt att det börjar bli te-väder nu. På hösten dricker jag flera koppar te om dagen. Örtteer och olika sorters grönt te är favoriterna. Har ni något favorit-te? Tipsa mig gärna i en kommentar nedan!

Annons

I lördags spenderade jag större delen av dagen utomhus. Det var helt fantastiskt väder och jag kände att jag verkligen ville ta vara på den där dagen. Så jag och hunden (Elsie) promenerade i skogen, åt gigantiska blåbär och satt på en sten och solade. Sedan fikade jag kaffe och kakor på en bänk i mina föräldrars trädgård och plockade rödvinbär.
På kvällen blev det en promenad med min fina syster Hanna i solnedgången. Vi gick längs vattnet i den svala kvällsluften och himlen skiftade i rosa och blått. Sedan blev det helt plötsligt mörkt och då begav vi oss hem till Hanna och satt och pratade i köket till klockan tolv.

Hoppas ni alla haft en bra helg

Fika - Evelinas EkologiskaSmultronblad - Evelinas EkologiskaFika <3 Evelinas Ekologiska
Röda Vinbär - Evelinas Ekologiska
Vita blommor vid dammen
Påfågelöga - Evelinas Ekologiska
Sensommarskog - Evelinas Ekologiska
Stora Blåbär - Evelinas Ekologiska
Lav
Solnedgång - Evelinas Ekologiska

Evelinas Ekologiska finns även härInstagram (@evelinasekologiska), Bloglovin, Facebook & Pinterest

LÄS OCKSÅ


13 kommentarer

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar