Annons

Annons


En söndag – Sol, promenad & krispig januariluft

Helgen har bjudit på helt underbart väder! Sol i massor och krispig, kall januariluft. Vi har passat på att vara ute mycket med Elsie och lapat sol.
Det är alltid extra skönt att komma in i värmen efter att ha varit ute länge tycker jag, man blir liksom så skönt tröttmosig. Jag fixade te med massa riven ingefära i åt mig och Fredrik och så på med raggsockar! Då blir man garanterat varm fort igen.

Annons

Idag blev Elsie hela 2 år också! Hon som alltid är pepp på att gå ut och som inte visar några tecken på trötthet förrän hon kommit in. Hon som gärna sträcker ut sig över hela soffan och som tar ens plats när man reser sig upp. Hon som är stark som en oxe och envis som en get. Vår superenergiska, smarta, småtokiga och glada hund ♥ Grattis!

Här nedan är några bilder som jag tog på en av promenaderna i vår lilla stad idag. Och så testade jag min externa blixt lite i köket. Jag har inte hunnit testa den så mycket sedan jag köpte den men nu vill jag komma igång att lära mig mer.

Frostig tall - Evelinas Ekologiska
tak
Evelina o hunden Elsie - Evelinas Ekologiska
Hus i Söderhamn
Kyrka Söderhamn
Kvarnen
Evelinas Ekologiska

Hej! En blixtbild efter en svettig långpromme och med den trådlösa fjärrkontrollen i högsta hugg..
Mitt hår är så långt nu, som det alltid är på vintern. Det är mestadels sådär härligt platt och flygigt som det blir när man har mössa och oftast blir det bara att det sätts upp i en slarvig knut. Nu vill jag mest bara klippa av någon decimeter eller två. Men jag ska avvakta lite tills jag vet precis hur jag vill ha det. Med andra ord scrolla runt lite mer på Pinterest.

Hoppas ni haft en bra helg alla!

LÄS OCKSÅ


6 kommentarer

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar