Annons

Annons


En Tidig Morgon i Skogen

Tidig morgon i skogen
Höströnn
fika-i-skogen-oktober
Blåbärsris
evelinas-ekologiska
Gula ormbunkar
Igår tog jag en tidig morgonpromenad i skogen. När klockan ringde var det fortfarande kolmörkt ute. Jag funderade fram och tillbaka om jag verkligen skulle kliva upp ur den varma sängen. När det är mörkt ute blir det helt plötsligt motigare att kliva upp. Men egentligen tycker jag bäst om att börja dagen tidigt och sitta vid köksbordet och äta frukost utan att stressa. Så jag åt frukost, bläddrade i en tidning och drack kaffe i lugnan ro innan jag begav mig.

Annons

Det kändes som om skogen just vaknat, så stilla och tyst. Jag promenerade runt på stigar och över mossiga stenar, stannade till efter en stund och drack te och åt äpple. Just nu dricker jag nästan alltid mitt nya favoritte med pepparmynta och kryddnejlika, det är kryddigt och friskt på samma gång.
Medan jag satt där seglade det ned gula löv från träden vid sjön och ormbunkarna lyste gyllengula. En riktigt skön start på dagen

LÄS OCKSÅ


12 kommentarer

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar