Annons

Annons


Fuktserum & ögonkräm med granatäpple

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Två nya favoriter från Weledas Pomegranate-serie – fuktserum och ögonkräm!

Fuktserum från Weleda - Evelinas Ekologiska

Serumet har en lätt geléaktig konsistens och doftar milt. Det absorberas snabbt och gör huden SÅ mjuk. Jag applicerar det på lätt fuktad hud och så får det sjunka in innan jag smörjer på ansiktskrämen.
Det här med serum är rätt nytt för mig, jag har inte använt det så mycket innan. Men nu när jag märker hur himla bra huden mår av det så använder jag det ofta under min nattkräm och ibland lite under dagkrämen.
Det här serumet innehåller bland annat granatäpplejuice (massa antioxidanter) och noggrant utvalda växtsubstanser som stärker huden.

Mer info
: Pomegranate Firming Serum

Annons

Ögonkräm Weleda - Evelinas Ekologiska

Ögonkrämen är parfymfri och har en lätt konsistens vilket gör den enkel att applicera. Jag tycker verkligen att den gör ett bra jobb med att återfukta den känsliga huden runt ögonen samt stramar upp huden något. Ett stort plus att den absorberas så snabbt också.
Ögonkrämen innehåller bland annat granatäpplekärnolja som är supernäringsrik och stimulerar hudens naturliga cellförnyelse.

Mer info: Pomegranate Firming Eye Cream


Läs mer
:

5 ekoprodukter jag inte klarar mig utan

En grymt bra hudkräm jag använder varje dag

Naturligt och ekologiskt smink – Mina favoriter

Ekologiskt schampo & balsam

Inlägget innehåller affiliatelänkar

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar