Annons

Annons


Kroppsskrubb – Kardemumma, Kokos, Choklad & Vanilj!

Hemmagjord Kroppsskrubb
Ännu en kroppsskrubb som doftar så gott att jag nästan vill äta upp den! En kroppsskrubb med de ljuvliga dofterna kardemumma, kokos, choklad och vanilj!
Den här skrubben påminner lite om sockerskrubben med kanel (klicka på länken för recept) men blir lite krämigare i konsistensen då den innehåller kokosolja.
Nu i november känns det extra mysigt att blanda ihop skrubbar och ansiktsmasker och planera in stunder med hemmaspa. Kolla in alla recept på hemmagjorda hudvårdsprodukter via länken och hitta nya, enkla hudvårdsfavoriter.

Annons

Kroppsskrubb – Kardemumma & Choklad
1/2 dl Mandelolja
1 msk Kokosolja
1 krm Äkta Vaniljpulver
1 tsk Kakao
3/4 krm Kardemummakärnor
1 1/2 dl Strösocker

Smält samman kokosolja och mandelolja (jag smälte samman oljorna i ett värmetåligt kärl i vattenbad, det går på någon minut). Mortla kardemummkärnorna och blanda sedan med socker, kakao och vanilj. Rör därefter ned i oljeblandningen. Blanda i mer socker om skrubben känns för lös i konsistensen och mer mandelolja om konsistensen känns för fast. Häll sedan upp sockerskrubben i en ren burk. Ta med burken in i duschen och skrubba med mjuka rörelser på fuktad hud.

Skrubben har lång hållbarhet om den förvaras i kylskåp. Tänk bara på att hållbarheten försämras om det kommer vatten i skrubben.

Sockerskrubb

LÄS OCKSÅ


8 kommentarer

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar