Annons

Annons


Lördagsmorgon – Nyponsmoothie + En trött hund!

Nyponsmoothie
I går kväll promenerade jag, Fredrik och Elsie hem till min lillasyster Hanna och Lars. Där vankades det hemmagjord pizza (klicka in på länken för att komma till Hannas pizzarecept) och fredagsmys. Min storasyster Agnes och Erik var också där. Och med alla de fina människorna samlade så går det ju inte annat än att få en bra kväll. Så glad och tacksam över att vi alla kan samlas och ses nästan varje vecka ♥

Annons

I morse vaknade jag däremot med en känsla av att ha en förkylning i kroppen. Så jag svängde ihop en smoothie genom att mixa frysta bananbitar med kokosmjölk, pressad citron och hemmagjort nyponpulver. På toppen strösslade jag frysta lingon som vi plockade tidigare i höstas. Det blev mer som en glass, väldigt gott!

Hunden Elsie
Hunden Elsie - Evelinas Ekologiska
Elsie är trött och ligger hopsnurrad i soffan och sover. Jag känner mest för att baka bröd, läsa bloggar, tända ljus och börja förbereda kvällens middag (linsbiffar och rotsaker i ugnen). Men först en långpromenad med Elsie ♥

Ha en bra lördag alla!

LÄS OCKSÅ


2 kommentarer

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar