Annons

Annons


Må bra-tips i februari!

Jag tycker om alla årstider och det är ju himla fint att vi har fyra årstider. Men den här tiden på året så vill jag faktiskt bara att det ska bli vår. Februari är ingen favoritmånad för mig. Fler som känner igen sig?
Här kommer några av mina bästa må bra-tips som förgyller dagarna i februari lite extra

Annons

Må bra-tips - Evelinas Ekologiska

1. Fika! Fyll upp med raw food-bollar i kylskåpet så att det alltid finns något gott att fika på eftermiddagarna.

2. ”Min dag på 3 minuter”! Jag fick den fina boken av min syster för några veckor sedan. I boken fyller man i frågor och kryssar i olika alternativ om sin dag och hur den varit. Den påminner om det fina i livet och sådant man är tacksam för. Peppig och bra!

3. Blommor! Jag köper buketter då och då som jag sedan sprider ut i flera flaskor. Några blommor får bo i små flaskor på spishyllan och några i köksfönstret och på köksbordet. Då ser man dem var man än vänder sig

4. Fyll på med nya teer! Jag älskar att öppna skafferiet och se en hel rad med massor av olika tesorter. Den här tiden på året dricker jag mycket fräscha örtteer och gärna med en citronskiva i. Två av mina favoritteer just nu är Pukkas Cleanse-te och Blackcurrant Beauty-te. Det sistnämnda smakar som saft om man rör i en tesked honung.

5. Ta en morgonpromenad! Den första promenaden för dagen är den absolut bästa tycker jag. När solen precis letat sig upp och man har en helt ny dag framför sig.

6. Gör ett hemmaspa! Här finns recept på ansiktsmasker, skrubbar, svalkande ögonpads, badsalt, läppbalsam och mycket mer: Hemmagjorda hudvårdsprodukter.


Läs mer
:

Vårstäda miljösnällt

7 tips för bättre sömn

Rengör skärbrädan med salt och citron

Mitt bästa naturliga och ekologisk smink

Ekologiskt schampo och balsam – Mina favoriter

LÄS OCKSÅ


6 kommentarer

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar