Annons

Annons


Nyårsmakeup med naturligt smink!

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Sista fredagen på året och imorgon nyårsafton! Det känns så himla bra och jag ser verkligen fram emot ett nytt år och att det snart blir ljusare ute Här nedan kommer lite inspiration till en nyårssminkning med naturligt smink. Läs om produkterna här nedan!

Annons

Naturligt smink - Evelinas Ekologiska

IDUN Minerals Mineralfoundation (Saga): En mineralfoundation som smälter in i huden och ger fin lyster. Kabukiborsten är supermjuk och det går lätt att arbeta in foundation med den. Jag applicerar flera tunna lager för att få en mer täckande effekt. Den här tiden på året passar nyansen Saga perfekt för mig, den är ljus med en neutral underton.

Lily Lolo Rouge (Clementine): Ett mineralrouge som har en matt rosa/persiko-färg. Min absoluta favoritfärg på rouge! Ett stort plus är också att rouget är väldigt skirt och kan appliceras i flera lager beroende på hur mycket rouge man vill ha. Jag har tidigare varit med om mineralrouge med väldigt starkt pigment där man lätt råkar ta för mycket. Med det här rouget är det lättare att styra mängden.

Lily Lolo Läppstift (French Flirt): Ett naturligt läppstift med vårdande oljor. Det här läppstiftet har den perfekta röda nyansen tycker jag! En varm medeltonad röd. Läppstiftet har bra hållbarhet och känns väldigt mjukt på läpparna tack vare de vårdande ingredienserna.

IDUN Minerals Ögonskugga (Kungsljus): En skimrande mineralögonskugga med en superfin färg som går åt guld och kola. Skuggan är väldigt enkel att applicera och lägger sig jämnt när den appliceras i flera tunna lager.

Lily Lolo Kajalpenna (Svart): En naturlig kajalpenna med vårdande och återfuktande egenskaper. Kajalpennan innehåller mycket pigment så jag målar en tunn linje längs den övre fransraden som jag sedan suddar ut lite.

RMS Beauty Highlighter (Living luminizer): En ekologisk highlighter som ger huden naturligt och hälsosamt glow. Highlightern appliceras enkelt med fingrarna på ansiktets högsta punkter för att framhäva ansiktsdragen. Applicera på exempelvis kindbenen, näsryggen, under ögonbrynen och på amorbågen ovanför läpparna. Den kan också försiktigt duttas vid innersta ögonvrån, på ögonlockets mitt och ovanpå läppglanset.

IDUN Minerals Nagellack (Almandin + topplack): Nagellacken har en så kallad 5-free formula vilket innebär att de tagit bort fem hälsovådliga kemikalier som oftast annars finns i vanliga nagellack. Nagellacken är berikade med mineraler, vitaminer och mandelolja. Jag har inte använt nagellack på flera år så det känns kul och väldigt ovant att ha målade naglar!

Läs mer:

Ekologiskt Schampo och Balsam

Ekologiskt & Naturligt smink

Ekologisk Highlighter och Läppglans

Ekologisk Parfym och Naturlig Ögonskugga

Evelinas Ekologiska finns även härInstagram (@evelinasekologiska), Bloglovin, Facebook & Pinterest


Inlägget innehåller affiliatelänkar

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar