Annons

Annons


Samla dina recept på ett ställe med Stowr!

Samla dina recept på ett ställe med Stowr

Inlägget presenteras i samarbete med Stowr

Många av oss använder recept i vår matlagning och ofta hittar vi recepten på olika ställen. Recept från tidningar rivs kanske ut och läggs i en låda och kokböckerna hamnar på en hylla. Handskrivna recept från vänner hamnar i en pärm eller försvinner bland andra papper och tidningar. På nätet skickar vi länkar till oss själva eller skapar bokmärken.
Jag känner igen mig så mycket i det här! Det blir till slut rörigt och svårt att hitta bland recepten.

Annons

Sådan tur då att Stowr lanserades i höstas! Stowr är ett smidigt och enkelt, digitalt verktyg där du får du ordning och reda på recepten. Du kommer åt dem var du än befinner dig – från din telefon, dator eller surfplatta. Du kan dela recept med vänner, följa andra användare och ta del av ett ständigt flöde av matinspiration.

Läs mer om Stowr här: Stowr.se

Jag har äntligen börjat få ordning och reda bland mina recept och nu får jag en bra överblick. På Stowr heter jag Evelinas Ekologiska om ni vill följa mig där (skriv Evelinas Ekologiska i sökrutan)

LÄS OCKSÅ


2 kommentarer

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar