Annons

Annons


Se min receptsamling på Stowr!

Glutenfria kikärtspannkakor - Evelinas Ekologiska

Receptet på matiga kikärtspannkakor finns under kategorin ”Pannkakor” i min profil på Stowr.

Inlägget presenteras i samarbete med Stowr

Kommer ni ihåg att jag för några veckor sedan tipsade om Stowr? Stowr är alltså ett smidigt och enkelt, digitalt verktyg där du får ordning och reda på dina recept. Du kommer åt dem var du än befinner dig – från din telefon, dator eller surfplatta. Du kan dela recept med vänner, följa andra användare och ta del av ett ständigt flöde av matinspiration.
Jag tycker att Stowr påminner lite om Pinterest fast med inriktning på mat och recept. Klicka in på länken för mer information: Stowr.se

Annons

Jag har samlat några av mina absoluta favoritrecept i min profil på Stowr. Där får du en bra överblick då jag delat upp recepten i flera kategorier. Jag har också en kategori med recept som jag hittat på nätet och som jag gärna vill testa.
Skriv Evelinas Ekologiska i sökrutan på Stowr och klicka in på min profil så hittar ni mig där! Jag kommer att fylla på med fler recept och nya favoritrecept allt eftersom.
Är det några av er läsare som skaffat Stowr?

Stowr-2

LÄS OCKSÅ


1 kommentar

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar