Annons

Annons


Sjukstuga, Vårkänslor & Smoothieskål

Jag är lite dagvill just nu då jag började den här veckan med att bli riktigt sjuk. Jag har mest legat på soffan med en filt över mig och haft feber, sprängande huvudvärk och hosta. Och det hela inleddes med en dags magsjuka också.. Men nog om det! Nu är jag på bättringsvägen och ute pågår våren för fullt! Jag fick världens vårkänslor på morgonpromenaden med Elsie idag. Dofterna, ljuset och fågelkvittret ♥

Annons

Smoothieskål - Evelinas Ekologiska

När matlusten kom tillbaka så gjorde jag i ordning en smoothieskål. Jag mixade ihop banan och frysta jordgubbar och toppade med mer banan, torkade tranbär, cashewnötter, chia, jordnötssmör, bipollen och lite hackade pistagenötter.

Vårkanslor

Så mycket tidig vår över denna bild.

evelinasekologiska

Jag älskar att solstrålarna letar sig in genom köksfönstret allt tidigare om morgnarna. Sedan badar köket i starkt vårljus nästan hela dagen. Mindre härligt att varenda smutsprick syns men jag försöker att inte titta så noga.

Fjäder - Evelinas Ekologiska

Ha nu en fortsatt bra helg alla!

LÄS OCKSÅ


2 kommentarer

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar