Annons

Annons


Frukostmuffins med banan & jordnötssmör

Frukost är det bästa målet på dagen tycker jag. På helgerna tycker jag om att duka fram massa gott och sitta och äta frukost länge. Dessa frukostmuffins är riktigt mättande, saftiga och goda. Se receptet här nedan och längst ned länkar jag till några andra favoritrecept

Annons

Frukostmuffins med banan och jordnötssmör - Evelinas Ekologiska

Glutenfria frukostmuffins (8 st)
2 1/2 deciliter Mixade havregryn
1/2 deciliter Bovetemjöl
1 tsk Bakpulver
1/4 tsk Vanilj
1 tsk Grovmalen kardemumma (kan uteslutas)
1 nypa Salt
3 msk Jordnötssmör
2 Ägg
1 Stor banan
2 msk Valfri mjölk
3 msk Flytande honung

Gör så här:
Blanda samman de torra ingredienserna i en skål. Mosa samman banan och jordnötssmör i en separat skål. Blanda i ägg, mjölk och honung. Rör sedan ned i skålen med de torra ingredienserna.
Pensla 8 st muffinsformar med smält kokosolja och häll i muffinssmeten med hjälp av en sked.
Grädda sedan på 175 grader i cirka 15-20 minuter eller tills de känns färdiga. Låt muffinsen svalna av innan du avlägsnar formarna.
Ät dina frukostmuffins toppade med färskost eller kokosgrädde, bär och lite honung.

Läs mer:

Chokladpudding på chiafrön

Glutenfria rabarbermuffins

Glutenfria solrosfrallor

Juice med äpple mynta & spenat

Evelinas Ekologiska finns också härInstagram (@evelinasekologiska), Bloglovin, Facebook & Pinterest

LÄS OCKSÅ


3 kommentarer

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINA



Laddar