Annons

Annons


Hallonremmar (2 ingredienser) = Påskgodis!

Här kommer ett tips på supergott godis att lägga i påskägget! Nämligen hallongodis som görs på endast två ingredienser. Så gott!

Hallongodis - Evelinas Ekologiska

Hallongodis
250 g frysta tinade Hallon
2 st små Bananer

Gör så här:
Mixa samman hallonen och bananerna till en jämn smet. Om du vill ha en sötare smak så går det fint att mixa i lite agavesirap eller flytande honung.
Ta fram en plåt och bakplåtspapper. Smörj bakplåtspappret med lite kokosolja. Bred sedan ut hallonsmeten jämn över bakplåtspappret med en slickepott. Sätt ugnen på ca 50-55 grader. Låt sedan plåten stå i ugnen i några timmar tills smeten torkat. Öppna ugnsluckan ungefär en gång i timmen för att släppa ut fukt. Om smeten torkar sakta kan du höja temperaturen något, tänk då på att hålla lite extra koll så att det inte bränns (du kan också ha ugnsluckan lite på glänt).
Klipp sedan hallongodiset i bitar och förvara i en burk med lock.

Annons

Tips! Klipp hallongodiset i små bitar och blanda i müsli/granola eller dekorera en kaka med bitarna

Fler recept på godisremmar:
Godisremmar – Blåbär + Hallon & Lingon + Vinbär
Sötsyrliga Lingonremmar
Blåbär & Lakrits-Remmar
Vinbärsremmar

LÄS OCKSÅ


5 kommentarer

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINA



Laddar